Rüyada başkasının yeleğini giymek

Rüyada başkasının yeleğini giymek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yeleğini giymek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Rüyada kırmızı yelek giymek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada altın yelek giymek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yelek giydirmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yelek giymek yeni mekânlara gireceğine, yokluk içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürk yelek giymek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik yelek giymek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Rüyada deri yelek giymek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yeleğini giymek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments