Rüyada baskül görmek

Rüyada baskül görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Rüyada baskül gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada bozuk baskül görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada baskül görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada baskül almak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada basküle çıkmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baskülde tartıldığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada baskülde tartılmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, makamından olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments