Rüyada başörtüsünü birine vermek

Rüyada başörtüsünü birine vermek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ferahlığa çıkacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü birine vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü kaybetmek bazı ortak işlere gireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada namaz başörtüsü görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada başörtüsünü açık görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments