Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, verimli işlere gireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada başörtüsünün açıldığını gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Rüyada başörtüsü açılmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Rüyada eşinin başörtüsü taktığını görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada başörtüsünü görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert başörtüsü görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada başörtüsü takamamak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalettir.

Rüyada ölüden başörtüsü almak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine inanılır.

Rüyada başörtüsü hediye etmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments