Rüyada baston tutmak

Rüyada baston tutmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sevilip sayılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna alamet eder.

Rüyada baston tutmak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada baston tutmak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yanlış seçimler yapacağına inanılır.

Rüyada baston kaybetmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada altın baston görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bastonla yürümek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz baston görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada bastonu kaybetmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada baston görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada bastonlu dede görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments