Rüyada basur görmek

Rüyada basur görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Rüyada basur gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada basur ameliyatı olmak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basur görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments