Rüyada bataklıktan birini kurtarmak

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak büyük başarılara imza atacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hem ün sahibi olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dua alacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak malının artmasını sağlayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak önemli ve ciddi işler yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada bataklığa saplanmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine yorulur.

Rüyada bataklıkta kaybolmak evi kendisinin çekip çevireceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada çamur bataklık görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklıkta yürümek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Rüyada kendini bataklıkta görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına işarettir.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak gönül gözünün açılacağına, duygularının karşılıklı olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Naile yamanet

S.a rüyamda eşim suyıın altında bataklıkta duruyordu birisi ona söz vermiş sen gir oraya ben yardım efeceğim diye ve etmemiş bakıyorumki eşim zor durumda batacak öyle bir bağırıyorımki yardım edin diye be eşim bataklıktan kurtuluyor (hatta öyle bağırmışımki eşim beni uyandırdı)

Ateş

İyi akşamlar kolay gelsin rüyamda eski sevgilim ve kuzeni yürürlerken gördüm ve eski sevgilim bi anda bataklığa düştü yardımına ben koştum ve bataklıktan çıkardım bana sarıldı ben yanlış yaptım sen doğru söyledin bu şekilde bi rüyam oldu neye yorumlanır