Rüyada batık şehir görmek

Rüyada batık şehir görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bunun için sabırsızlanacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada batık şehir gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada batık şehir görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada batık görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada batık kıl görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada batık tırnak görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada batık gemi görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada batık tuvalet görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada batık gemiler görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada batık çıkarmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments