Rüyada bayan tarafından öpülmek

Rüyada bayan tarafından öpülmek zor zamanlar yaşayacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Rüyada bayan tarafından öpülmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bir bayan tarafından öpülmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada camide bayanlar namaz kılmak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işarettir.

Rüyada bir bayanla evlendiğini görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan asker olmak bol bol hayır duası alınacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan dr görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan savcı görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, küfürlü söze rivayet eder.

Rüyada evli bayanı hamile görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments