Rüyada bebeğin kokusunu duymak

Rüyada bebeğin kokusunu duymak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun artacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalettir.

Rüyada bebek kokusu duymak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada misk koku duymak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kokusu duymak manevi olarak da yıpranacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada çingene kokusu duymak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek kokusu duymak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım kokusu duymak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, parasının azalacağına alamet eder.

Rüyada kına kokusu duymak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments