Rüyada bedensel özürlü görmek

Rüyada bedensel özürlü görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Rüyada bedensel özürlü gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada bedensel özürlü görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük beden pantolon giymek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada ruhun bedenden çıkması görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işarettir.

Rüyada kendini başka bedende görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ruhunun bedenden ayrıldığını görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü beden görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada bedensiz kafa görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bedenler görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments