Rüyada belediye başkanın elini öpmek

Rüyada belediye başkanın elini öpmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada eski belediye başkanını görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanı seçilmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanı görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments