Rüyada belini kırmak

Rüyada belini kırmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada belini kırmak gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada belini kırmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, doyasıya hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinde kırmızı kurdele görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinde tabanca taşımak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beline tabanca takmak maddi zarar edeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada belinde bıçak taşımak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada beline kuşak sarmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada belinden vurulmak boş kuruntularla uğraşacağına, duygularının karşılıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments