Rüyada beş taş oynamak

Rüyada beş taş oynamak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, geniş rızık elde edeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, rahat edileceğine, başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beş taş oynamak gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada taş oynamak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada beş taş oynamak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada taşlarla oynamak sorunların üstüste geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada taşla oynamak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yoksul için zenginliğe tabir olunur.

Rüyada futbol maçı oynamak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve oynamak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada def çalıp oynamak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyle oynamak itibarın ve makamın yükseleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments