Rüyada beton kapı görmek

Rüyada beton kapı görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hastalıklarının azalacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton kapı gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada beton kapı görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada beton dökmek muradına eremeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Rüyada beton tavan görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada beton karmak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş beton görmek geçim derdinin olmayacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton kırmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton merdivenden inmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada beton sıva görmek bebek sahibi olunacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments