Rüyada beyaz alçı görmek

Rüyada beyaz alçı görmek gelirinden yana memnun olacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz alçı gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada beyaz alçı görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kolunu alçılı görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek maddi anlamda güçleneceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada kolu alçılı birini görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayağının alçıda olduğunu görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Rüyada bacağını alçıda görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek gitmediği yerlere gideceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada eli alçıda görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments