Rüyada beyaz battaniye görmek

Rüyada beyaz battaniye görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, belaya ve derde düşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz battaniye gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz battaniye görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski battaniye görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına yorulur.

Rüyada battaniye yorgan görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmış battaniye görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünde battaniye görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada battaniye toplamak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına inanılır.

Rüyada battaniyeye sarılmak imkânsızlıklarının biteceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments