Rüyada beyaz gözyaşı görmek

Rüyada beyaz gözyaşı görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, nefsine uyacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gözyaşı gördüyseniz:

  • Başka programlarınız olsa da ya da belli konularda sorumluluklarınız bulunmasına rağmen alacağınız bir daveti geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada beyaz gözyaşı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada gözyaşı damlası görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek makbul olan mallara kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözyaşı döktüğünü görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözyaşı dökmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gözyaşı görmek aile içinde de bereketin artacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok gözyaşı dökmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments