Rüyada beyaz telefon görmek

Rüyada beyaz telefon görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz telefon gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz telefon almak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz bir telefon görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hayır ve bereketin artmasına yorulur.

Rüyada beyaz renk telefon görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz renkli telefon görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz telefonu görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz telefon satın almak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ev telefonu görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz telefon görmek işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments