Rüyada bileklerini kesmek

Rüyada bileklerini kesmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bileklerini kesmek gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Rüyada kendi bileklerini kesmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına rivayet eder.

Rüyada bilek kesmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, geleceğinizin güzel olacağına alamet eder.

Rüyada bileklerini kesmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilek bükmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bileklerini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilekte altın bilezik görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilek güreşi yapmak çok büyük miktarda para kazanacağına, masrafların altında kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments