Rüyada bilgisayar satın almak

Rüyada bilgisayar satın almak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar satın almak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada bilgisayar satın almak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayar mouse görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, tatsızlıkların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar çaldırmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar programı görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar şifresi görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarı kapatmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar kurmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kamerası görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments