Rüyada bina temeli atmak

Rüyada bina temeli atmak güven kaybı yaşanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, inancını bir kenara atacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bina temeli atmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada bina temeli atmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada binanın temelini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulur.

Rüyada bina temeli kazmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina temeli görmek allah’ın yolundan gideceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işarettir.

Rüyada ev temel atmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada inşaat temeli atmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada cami temeli atmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet eder.

Rüyada eve temel atmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments