Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret eder.

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Rüyada bacağının kısa olduğunu görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı kısa görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet eder.

Rüyada bir bacağını kısa görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağını kısa görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa bacak görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kısa siyah etek görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada kısa etek giymek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments