Rüyada bir bardak su vermek

Rüyada bir bardak su vermek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada bir bardak su vermek gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Rüyada bardak su koymak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada bardakla su vermek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bardaktaki suyu dökmek dolayısıyla geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bardak su içmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada bardakla su ikram etmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bardakta birine su vermek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada aynı bardaktan su içmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments