Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada kürtaj olacağını görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kürtaj olanı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments