Rüyada kürtaj olacağını görmek

Rüyada kürtaj olacağını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, makamının yükseleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olacağını gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kürtaj olacağını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek patron koltuğunda oturacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmamak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments