Rüyada akan yeşil su görmek

Rüyada akan yeşil su görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, atılıma geçeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulur.

Rüyada akan yeşil su gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada yeşil akan su görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan yeşil su görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada yeşil akan dere görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada berrak akan su görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına rivayet eder.

Rüyada kanaldan akan su görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah akan su görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada akan suya bakmak onlarla birlikte hareket edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada hızla akan su görmek günlerinin güzelleşeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments