Rüyada bir çift serçe görmek

Rüyada bir çift serçe görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Rüyada bir çift serçe gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada bir çift serçe görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Rüyada serçeye yem vermek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe olduğunu görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, ekmeğin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil serçe görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek yaptığı işte sivrileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada serçe yavruları görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, başarılarının katlanacağına rivayet eder.

Rüyada serçeyi serbest bırakmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek serçe görmek sevgi göreceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments