Rüyada bir erkeği okşamak

Rüyada bir erkeği okşamak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, büyük borçlar alınacağına, sağlığının yerinde kalacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği okşamak gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada bir erkeği okşamak zenginliği bulacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin yanağını okşamak günahkar olacağı işlere gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek organı okşamak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin yanağını okşamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments