Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hasta olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin beklediğini gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, belli konularda sizi yavaşlatacak yeni görevler ya da sorumluluklar verilebilir.

Rüyada erkek bebek beklemek beklentilerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek beklemek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işarettir.

Rüyada birinden haber beklemek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini beklemek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet eder.

Rüyada mezar başında beklemek allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada para beklemek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dua beklemek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments