Rüyada bir erkeğin menisini görmek

Rüyada bir erkeğin menisini görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin menisini gördüyseniz:

  • İnsanlarla genel bir anlaşmazlığınız olabilir.

Rüyada erkeğin menisini görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin menisi görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek menisi yutmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin menisini görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin menisinin aktığını görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada insan menisi görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi menini görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin menisini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments