Rüyada bir erkek organı görmek

Rüyada bir erkek organı görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, makamının artacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, daha güzelleşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkek organı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Rüyada kıllı erkek organı görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organını ellemek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin organını görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Rüyada erkek organında kıl görmek muradına eremeyeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin organını tutmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın erkek organı görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada erkek organı kesmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadında erkek organı görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments