Rüyada kadında erkek organı görmek

Rüyada kadında erkek organı görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kadında erkek organı gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalettir.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada kadını erkek organlı görmek hak yolunu bulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Rüyada kadında erkek organ görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kadın erkek organı görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organlı kadın görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments