Rüyada akciğer görmek

Rüyada akciğer görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet eder.

Rüyada akciğer gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada akciğer kusmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada akciğer görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada akciğer ameliyatı olduğunu görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akciğer kanser olmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments