Rüyada bir kadın göğsü görmek

Rüyada bir kadın göğsü görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yokluk içine düşeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada bir kadın göğsü gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kadın göğsü yalamak hayata küseceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü emmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadının göğsünü ellemek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsü öpmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada bir kadının göğsünü görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Rüyada göğsü açık kadın görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments