Rüyada bir kadını ellemek

Rüyada bir kadını ellemek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, mutlu günler göreceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını ellemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada kadın ellemek ekmeğinin ve kazancının artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek sevindirici olaylar yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesi ellemek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının göğsünü ellemek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın bacağını ellemek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsü ellemek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, problemleri teker teker çözeceğine yorulur.

Rüyada bir kadını ellemek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments