Rüyada bir kadını kel görmek

Rüyada bir kadını kel görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, karısının çok mutlu olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını kel gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kel kadın görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kel bir kadın görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kadının kel olduğunu görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kadını kel görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını kel görmek işlerin eski haline döneceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Rüyada kendinin kel olduğunu görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Rüyada birinin kel olduğunu görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kel görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments