Rüyada bir kadının ağladığını görmek

Rüyada bir kadının ağladığını görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, makbul olmayan işler yapacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının ağladığını gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada yaşlı kadınla ağlamak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine rivayet eder.

Rüyada kadına sarılıp ağlamak zenginlik içinde olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının ağladığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada bir kadının ağladığını görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının ağladığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kadınların ağladığını görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulur.

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar görüp ağlamak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments