Rüyada bir kadının sırtını kıllı görmek

Rüyada bir kadının sırtını kıllı görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada bir kadının sırtını kıllı gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Rüyada kıllı kadın sırtı görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının sırtını kıllı görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi sırtını kıllı görmek başarıya ulaşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtı kıllanmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada sırtında kıl görmek dualarından hayır görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında kıl çıktığını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kıl koparmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet eder.

Rüyada sırtta kıl görmek zorlukların geride kalacağına, içine fesat düşeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyada görümcemin sırtının kıllı olduğunu gördüm, ona soruncada zaten vardı ben herkesten saklıyordum diyordu

Ahmet

Ruyamda kizimin sirtini ayaklarina kadar siyah uzun siyah killarla kapli oldugunu gordum ve çok üzüldüm