Rüyada bir kişinin vurulduğunu görmek

Rüyada bir kişinin vurulduğunu görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin vurulduğunu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin vurulduğunu görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işarettir.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği birinin vurulduğunu görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada göbeğinden vurulduğunu görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, güleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments