Rüyada bir kişinin yüzünü görememek

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek kazançlı işler yapacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalet eder.

Rüyada kişinin yüzünü görememek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü görememek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü görememek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanların yüzünü görememek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü görememek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments