Rüyada bir kıza tokat atmak

Rüyada bir kıza tokat atmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza tokat atmak gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada kıza tokat atmak hak yoluna döneceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada bir kıza tokat atmak hayattan yana yüzünün güleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada kızına tokat atmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adama tokat atmak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna tokat atmak çok büyük mutluluklar duyacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kadir

Hocam selamın aleyküm. Rüyamda okulda idim, yanımda sevdiğim kızda vardı. Bi kız gelip sevdiğim kıza tokat atıyordu ben de bağıra bağıra kalkıp o kızı itekledim, sonda ise koltuk gibi bir şeyin üstünde sevdiğim kız ve o tanımadığım kız kavga etmeye başlar, ben de ayırmaya gittim ayırdıktan sonra ortalarına oturdum sevdiğim kız sol tarafımda idi tanımadığım sağ tarafımda. Ve sonrasında tanımadığım kıza hani böyle orta hızda tokat attım… Şimdiden Allah razı olsun