Rüyada bir kızdan hoşlanmak

Rüyada bir kızdan hoşlanmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızdan hoşlanmak gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada kızdan hoşlanmak sosyal hayatını da askıya alacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızdan hoşlanmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulur.

Rüyada bir kızdan hoşlandığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak güzel ve önemli işler yapacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekten hoşlanmak yaşamını daha iyi planlayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Memet

Rüyamda bi arkadaşımın olmayan kız kardeşınden hoşlanıyordum

Ali

Rüyamda kalabalık bir ortamda annem beni hoşlandığım bir kızın annesine gösteriyordu kadına işte bu bnm oğlum dedi ben kızın yanındaydım