Rüyada bir kizim hamile görmek

Rüyada bir kizim hamile görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kizim hamile gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada bir kizim hamile görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kiza hamile kalmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenecek kisiyi görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada is kiyafeti görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak oğlu evli ise boşanacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işarettir.

Rüyada at kişnemesi duymak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at kişnemesi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada evladina kizmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments