Rüyada bir kızın ayağını öpmek

Rüyada bir kızın ayağını öpmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek kısa süreli hastalık yaşamasına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kadın ayağı öpmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada ölü ayağını öpmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, günahlarından tövbe etmeye delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına inanılır.

Rüyada baba ayağı öpmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağını öpmek onlara hocalık edeceğine, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments