Rüyada bir kızın bacağını görmek

Rüyada bir kızın bacağını görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, dolayısıyla işlerin bozulacağına, amacına nail olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın bacağını gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Rüyada bir kızın bacağını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işarettir.

Rüyada bacağından kurşun yemek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada baltayla bacak kesmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada insan bacağı görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları tutmamak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kendini bacaklarını kıllı görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada bacak kılını almak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments