Rüyada bir şey koklamak

Rüyada bir şey koklamak maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, zahmete düşeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulur.

Rüyada bir şey koklamak gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Rüyada bir şey koklamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada güzel koku koklamak çıkar için insanlara zulmetmeye, rızkının artacağına delalettir.

Rüyada ölü koklamak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini koklamak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada beyaz çiçek koklamak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerim koklamak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak koklamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments