Rüyada bir sürahi su içmek

Rüyada bir sürahi su içmek işlerin günden güne daha da artacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürahi su içmek gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada cam sürahiden su içmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürahi su içmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada sürahiden su içmek hilekar ve zayıf tanıdığa, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su sürahisi görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürahiye su doldurmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada su dolu sürahi görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada sürahideki suyu dökmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sürahiden su doldurmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments