Rüyada bir sürü cep telefonu görmek

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, güzel bir hayatı olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü cep telefonu gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonuyla oynamak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu aramak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunu görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı cep telefon görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments