Rüyada bir sürü kaz görmek

Rüyada bir sürü kaz görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada bir sürü kaz gördüyseniz:

  • Bazı konuları detaylı ele almanız küçük şeyleri idare etmeye çalışmak yerine, dikkatinizi bekleyen önemli konuları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kaz görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada suda kaz görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz tutmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz kestiğini görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz vurduğunu görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada ördek kaz görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments